PostHeaderIcon Rollerparades

De rollerparades gaan zo stilletjes aan van start.
Te beginnen deze woensdag 20/05 in Gent. Meer informatie hier: www.degentserollerparade.be.

De andere T-Man Rollerparades beginnen op 5 juni en hebben volgend schema:
Vrijdagen in Brussel
Woensdagen in Leuven
Maandagen in Hasselt
Zaterdagen in Charleroi of Nivelles

Meer informatie vind je hier: http://belgiumrollers.com

 

PostHeaderIcon Evergem / Wilrijk

In een ideale wereld verschijnt er na iedere wedstrijd een artikel op de site met een verslagje ervan. Helaas komen we door tijdsgebrek zelden verder dan de titel, (die dan uiteindelijk niet gepubliceerd wordt).

Maar vandaag dan toch meer dan een titel over het afgelopen weekend!

Vrijdag was er de 1 mei wedstrijd in Evergem, zoals ieder jaar. Zaterdag mocht de jeugd zijn kunnen laten zien op het Berkenveldpleintje in Wilrijk. Met de nadruk op tje, want dat elkaar passeren op het hockeyveldje niet zo simpel was hebben meerderen ondervonden.

Rika in haar voordeel, aangezien zij na een goede start een treintje van Reko gedurende 10 ronden achter zich kon houden, Axl en Kato in hun nadeel, die er ondanks verwoede pogingen niet in slaagden de renner(s) voor hen in te halen.

 

Evergem - 1 mei wedstrijd

Maar we lopen vooruit, vrijdag hebben onze Fratelli renners een aantal schitterende prestaties neergezet in Evergem, met maar liefst 6 podiumplaatsen! Een knappe eerste plaats voor Laurissa en Simon, een twijfelgeval bij Sandra, dus laat ons zeggen, de anderhalfste plaats, een tweede plaats voor Quinten en Rika, en tenslotte ook nog een derde plaats voor Kobe.

Ook de andere Fratelli's (Kyara, Yannick, Mayté en Kato) hebben zich van hun mooiste kant getoond, met onder andere nog een 5de plaats voor Kato.

We hebben bovendien een spannende eindsprint gekregen tussen Kobe en Quinten voor de tweede plaats.

Knappe prestaties van iedereen! De resultaten van Evergem vind je hier terug.

 

 

 

Wilrijk - Kleine Frans Claes

Het criterium van de kleine Frans Claes is dan weer ideaal voor startende rennertjes, waar ons Hannah en ons Lore dankbaar gebruik van gemaakt hebben. Ze hebben fantastisch gereden en duidelijk de smaak van de competitie te pakken. Felicitaties aan deze beide jongedames.

Bij de miniemen waren Kobe en Quinten trouw op post. Op hun programma, 1 ronde tijdrijden en daarna 7 ronden in lijn. Beiden komen stilaan in hun element en hebben de knappe prestaties van vrijdag doorgezet in Wilrijk.

Bij de pupillen Rika, Hannah, Lore, Yannick en Dex aan de start. Voor Dex de eerste wedstrijd van het seizoen, Yannick heeft een paar knappe inhaalbeweging getoond, maar Rika was uitblinkster van dienst bij de pupillen met de overwinning van deze 1ste manche.

Voor de kracht en snelheid van de scholieren begint het pleintje wat krap te worden, hetgeen ook Natan bij het tijdrijden heeft kunnen vaststellen. De bochten waren wat onwennig en de wieltjes zijn op z'n minst aan omdraaien toe. Axl daarentegen kon zijn technische troeven uitspelen en haalde de beste tijd in het tijdrijden. De wedstrijd in lijn nadien (15 ronden) moest hij alleen Reko-renner Jens laten voorgaan. Kato tenslotte was derde bij het tijdrijden en door een (voor haar doen) matige start vierde de wedstrijd in lijn erop. Kyara heeft de B-finale gewonnen en Mayté heeft nieuwe tips gekregen om vlot door de bochten te gaan.

 

 

Resultaat, iedereen tevreden. Wij kijken alvast uit naar de volgende wedstrijden!

Behalve deze hier in het artikel, ook massa's geweldige foto's op facebook. (Dank aan de foto-mama's!)

Hier de link naar de resultaten van Wilrijk.

 

PostHeaderIcon Toertocht S2S zondag 03/05/15

De toertocht voor beginners en middengroep gaat zondag door om 10u.

Afspraak aan de piste in de Leliestraat voor een rit langs de vaart.

Ze geven kans op regen, dus hou de website in de gaten!

 

PostHeaderIcon Prijsvraag restaurantweekend

Het is de periode voor prijzen en cadeau's en we waren jullie nog het antwoord schuldig op de prijsvraag van het restaurantweekend.

Er werd gevraagd naar het globale gewicht van de Fratelli competitieleden, na de officiële weging in het bijzijn van de gerechtsdeurwaarder was het resultaat: 1520,60 kg.

Wie dit het best kon inschatten was de familie Meel, hun antwoord 1499 kg levert hen een gratis ticket op voor het Fratelli Restaurantweekend van 2015!!

Van harte gefeliciteerd!!

 

 

PostHeaderIcon Restaurantweekend 2014

18 en 19 oktober vond opnieuw het restaurantweekend van Fratelli plaats. Wij bedanken al onze gasten en al onze vrijwilligers om er samen voor te zorgen dat het ook deze keer weer een succes werd!

Voor zij die nog wensen na te genieten, hieronder de foto's. Geniet ervan!

 

 

 
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner