PostHeaderIcon Benefiet - slot

De benefiet mag gerust een groot succes genoemd worden, er is zaterdag volop gecarwashed, gehockeyd, geskeelerd, ge-plaatjes-aangevraagd, getombolaat, gevolksspeld, gegrimed, gefotozoektocht, gegeten en gedronken geworden. En met resultaat! De totale opbrengst de dag zelf was 4.781 euro. En het is Silke, Senne, Anja en Patrick gegund vanuit de grond van ieders hart!!

De carwash werd zelfs zo'n succes dat het einduur tot twee keer toe is uitgesteld omdat de rij wagens zich uitstrekte tot ver buiten Terhagen. Meer dan 100 wagens werden onder handen genomen door de crew van Fratelli. Moest het skeeleren dus ooit ophouden te bestaan, dan is er duidelijk een alternatief voorhanden!

Bovendien hebben ook Patrick en Hans op skeelers gestaan voor hun eerste stapjes in wat ongetwijfeld een succesvolle skeelercarrière wordt (Het EK Masters is op 9 juni, er is dus nog even tijd). Silke heeft het dan weer opgenomen tegen de hockeymannen van de Lapwings uit Duffel. Op haar eentje met vier ploeggenoten! En als je weet dat die mannen er zo uitzien:

...en dan de breedte en hoogte van ons Silke even in gedachten gehouden, verdient dat best wel respect!

 

Ook de mannen van Gazet van Antwerpen waren aanwezig, hun relaas lees je hier!

Aan de initiatiefnemers, aan alle vrijwilligers en aan iedereen die aanwezig was en gesponsord heeft... BEDANKT!!!

 

Foto: GVA

 

PostHeaderIcon Materiaal: te koop, 2de hands, gezocht...

Het komt geregeld voor dat onze renners grotere voeten krijgen, een maatje groter gaan van wielen of gewoon eens iets anders willen proberen. Het resultaat is dat ouders / renners dikwijls met niet of amper gebruikte wielen / frames / skeelerschoenen etc. achterblijven.

Om ervoor te zorgen dat met al deze overschot iets nuttigs gedaan wordt en om mensen niet onnodig op kosten te jagen, wordt dit alles vanaf nu ook op de website van Fratelli gezet.

Je vindt dit terug onder de rubriek "Materiaal: nieuw - tweedehands" in het hoofdmenu, waar je kan kiezen tussen:
"nieuw" (nieuw, ongebruikt materiaal),
"tweedehands" (2de hands materiaal) of
"gezocht" (voor mensen die naar iets specifiek op zoek zijn).

 

Mensen die hun spullen hier graag op hebben staan mogen dit mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , liefst met zo veel mogelijk details (schoenmaat, hardheid en grootte van wielen, vraagprijs, foto,...). Het is de bedoeling deze rubriek regelmatig up te daten, dus kom zeker af en toe een kijkje nemen!

 
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner