PostHeaderIcon 6u in Diepenbeek

Wegens tijdelijk andere prioriteiten, in uitgesteld relais, de foto's en impressies van de 6 uren van Roll'on in Diepenbeek op 18/8.

Het was ongeveer de warmste dag van het jaar, die zaterdag, maar de aanbeveling om tussen 10 en 19u geen zware inspanningen te leveren hebben we radicaal aan onze skeeler gelapt. De Fratelli's waren talrijk en kwamen met drie teams aan de start, en (niet onbelangrijk) ook aan de finish!! En wat voor teams, elk van onze atleten verdient massa's respect voor zijn / haar prestatie!

Proficiat aan alle teams!!!

Proficiat aan Fratelli Competitie voor het behalen van een top 10-plaats in een deelnemersveld van 76 ploegen,

Proficiat aan Fratelli Bruis met een 58ste plaats, een puike prestatie voor een ploeg zonder competitierenners (op Yannick na),

Megaproficiat aan Fratelli Olympia met een 67ste plaats en vooral voor het uitrijden van de 6u met vier(!) nadat de zinderende hitte te veel werd voor Inge (maar hadden we ze laten doen, ze was waarschijnlijk blijven rijden),

En ook proficiat aan de waterboy van dienst, onze geliefde voorzitter Benny. Omdat hij met gepaste interventie de plantjes die we na 4 uur in 35° geworden waren terug tot leven wekte.


Officiële einduitslag: http://chronorace.blob.core.windows.net/files/8483.pdf

 

Foto's voor wie het allemaal nog eens wilt herbeleven:

 

 

PostHeaderIcon Zondag skate-event op het circuit van Zolder

Het is misschien een beetje kort-dag, maar diegenen die zondag (5/8) nog geen plannen hebben, kunnen van 12 tot 16u terecht op het circuit van Zolder. Het circuit is gedurende die periode volledig vrij voor inlineskaters & skeeleraars, ter promotie van de "roller Mondays", waarbij er iedere eerste maandag van de maand op Zolder geskate zal kunnen worden. (Er wordt ook al luidop gedacht aan een evenement van 24u in de toekomst)

 

Alle details hier!

 

PostHeaderIcon 6u van Roll'on Diepenbeek

Aaight people! When the going gets tough, the tough get going! (Vrij vertaald: wanneer het zwaar wordt om te gaan, dan gáán de zwaar mannen en vrouwen)

 

Mogen wij u voorstellen, de 6 uur van Roll'on!

Concept?

Met een team van maximum 5 personen een aflossingswedstrijd gedurende 6 uur non-stop. Alle info op http://roll-on.tisj.com/6UUR/6uur3lang_NL.html.

 

Waarom?

Ik heb dit artikel gelabeld "recreatie - fun", het idee is dus vooral om een onvergetelijke dag te beleven met gelijkgestemde zielen, grenzen verleggen is optioneel. Het gaat hem eerder om de ervaring dan om het resultaat!

 

Mag ik ook meedoen?

Check hierboven, iedereen die recht blijft op skates mag zich inschrijven, kunnen remmen is facultatief, het is toch een aflossingswedstrijd. Dus, recreatie, competitie, jong, minder jong, alles kan!

(Deelnemers moeten alleen minimum 14 jaar oud zijn.)

Moesten we meer dan 5 enthousiastelingen hebben kunnen we eventueel zelfs meerdere teams inschrijven

 

Wanneer?

Zaterdag 18 augustus, 13u - 19u.

 

Waar?

Diepenbeek, kruispunt Onderwijslaan - Pastorijstraat

 

Quanta costa?

Indien we voor 8/8 een team inschrijven is het 12 EUR per persoon, daarna 20. Dus hoe sneller de reacties binnenkomen, hoe beter!

 

Daarom: niet lanterfanten, actie! We want YOU voor Fratelli goes Roll'on!

Uw kandidaturen mogen toekomen op: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Uw vragen mag u schieten naar Fik of Sander!

 

PostHeaderIcon Roller Madness

29 februari is de Beursschouwburg in Brussel de "place to be" voor al wie met weemoed terugdenkt aan de tijd dat de wieltjes van skates nog gewoon twee aan twee stonden... En ook voor iedereen die graag eens een (disco)danske placeert. Info hier en hieronder!

 

 

PostHeaderIcon Inline Hockey!

Op zondag 27 maart is het zover: dan spelen we een inline hockey toernooi tegen de skaters van Wild Skate Herent!

De bedoeling is vooral om in een vriendschappelijke sfeer te ontpsannen!

Plaats: Sporthal Arena - Walem

Aanvang: 15 uur

Voorlopige opstelling van de Fratelli Lions:

 1. Hilde Martens
 2. Koen Van der Auwera
 3. Erik Boschmans
 4. Els De Smedt
 5. Sylke Dupuis
 6. Fik Van der krieken
 7. Katrien ???
 8. Peter???
 9. Wim Olmer!
 10. ... Mieke???
 11. ... Steven ???

Coach: Fik Van der krieken

Wil je jouw naam nog mee ingevuld zien? Stuur vlug een mailtje naar het secretariaat!

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner