PostHeaderIcon Competitie

PostHeaderIcon ZZ-Cup en BK Liefhebbers

Afgelopen weekend zaten we aan 't zeetje voor het eerste luik van de ZZ-Cup. Zaterdag ben ik niet geweest, dus bij deze het verslag van zondag en dan in het bijzonder het BK liefhebbers.

Zonder afbreuk te willen doen aan de prestaties van onze Wouter, Kyara, Laurissa of Nina, want zij hebben dit weekend weer laten zien dat de Fratelli's stilaan naar voren schuiven in het peloton en hoe langer hoe meer atleten worden om rekening mee te houden.

Foto: Rina

De line-up voor de liefhebbers werd verzorgd door het vrouwelijk schoon in de vorm van Mieke, Sandra en Sigrid (in willekeurige volgorde), en het mannelijk schoon in de vorm van mezelf.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Programma Gross Gerau

Aangezien de Fratelli Framilie massaal Gross Gerau gaat bezetten, vinden jullie hier alvast het programma van de wedstrijd. (Kwestie van te weten hoe laat je uit je bed moet komen.)

Om alvast in de juiste stemming te komen, foto's op facebook van skate-tv.de (http://www.facebook.com/skateTv).

 

 

PostHeaderIcon Tienen & Zemst

Dit weekend waren we in Tienen en Zemst te gast voor het Open Vlaams-Brabants Speedcriterium. Op het appel voor Fratelli: Kobe(n), Dex, Rikske, Mayté, Silke, Axl, Nina, Wendy, Mieke, Sandra en Sander en, niet te vergeten ons Sigrid op zaterdag! De tijd dat we met één tentje toekwamen op koers is duidelijk voorbij.

Foto Marina

Het weer was schitterend! Er was weliswaar een fris windje, maar we hebben toch een beetje kleur gepakt, zeker op zondag. De afwezigen hadden dus nog meer ongelijk dan anders (tenzij ze een tuinfeestje met cocktails hadden).

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Dit weekend wedstrijd in Tienen en Zemst

Deze maand kan er elk weekend wel ergens gekoerst worden, dit weekend verzorgen Tienen (zaterdag) en Zemst (zondag) het strijdtoneel. Programma en exacte locatie van het "Open Vlaams-Brabants Speedcriterium" vinden jullie hier.

De wedstrijden beginnen op beide dagen om 13u30, kom zoals steeds een uurtje vroeger voor installatie en opwarming.

Het is ook het vermelden waard dat er aparte wedstrijden zijn voor de voor de eerstejaars miniemen.

De weersvoorspelling voor deze twee dagen:

Zaterdag wordt het rustiger en zachter. Een zwakke storing kan echter nog zorgen voor bewolkte perioden en lichte neerslag. Maxima van 8 tot 14 graden. Zondag wordt het zonnig en droog. Dankzij een matige zuidenwind bereiken we op vele plaatsen 20 graden.

Begin die zonnecrème dus al maar te zoeken!

 

PostHeaderIcon Brugge

Zoals aangekondigd werden we dit weekend in Brugge verwacht voor de eerste wedstrijdervaring van het seizoen in open lucht. Waren te bewonderen in blauw en rood: Dex, Kyara, Axl, Wouter (voor de allereerste keer!), Laurissa, Mieke, Sandra en Sander.

Onzen Dex is nog steeds geen fan van het groepsgebeuren bij de start en laat de drukte dus maar aan zich voorbijgaan, helaas is dat niet ideaal voor zijn positie aan de aankomst. Maar geen nood, er zit ongetwijfeld een schitterende tijdrijder in.

Kyara vond de piste van 250 meter dan weer te kort en heeft haar rondes aan de buitenkant van de piste afgewerkt, aangezien de rest dat echter niet deed, was het ook voor haar koersgewijs geen toppertje zondag. Maar geen nood, het is de eerste wedstrijd, dus dat wordt ongetwijfeld rechtgezet de volgende weken.

 

Lees meer...

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner