PostHeaderIcon Competitie

PostHeaderIcon Eerste wedstrijd Vlaams Kampioenschap Indoor

Deze zaterdag (12/01) is het zover, de eerste kans van het nieuwe jaar om zich te meten met de concurrentie. De wedstrijd vindt plaats in de sporthal "Verbrande Brug" in Grimbergen.

Adres:
Vaartstraat; 1850 Grimbergen

Opwarming:
12u30

Aanvang:
13u30

Organisatie:
Reko Zemst

Programma:
Hier

Niet vergeten:

Toespelden / veiligheidsspelden voor rugnummers
Wedstrijdpakje
Plakkers voor bleinen
Drinken
Koekje / fruitje
Programma
Kom zeker op tijd, dan heb je voldoende tijd om plaats te zoeken, skeelers aan te doen etc.

 

SUCCES!!!

 

PostHeaderIcon Vlaams Kampioenschap skeeleren Indoor

Binnenkort is het weer zover, vanaf januari kan het jong geweld er weer keihard tegenaan gaan in het Vlaams Indoor Kampioenschap. In 4 manches wordt dan beslecht wie zich in 2013 kampioen van de zaal mag noemen. De wedstrijden worden georganiseerd voor de categorieën miniem tot en met cadet.

 

Noteer volgende data alvast in de agenda:

12 januari: Reko Zemst (RRZ)

20 januari: Skeelerteam Evergem (STE)

26 januari: RSC Heverlee (HEV)

3 februari: Zwaantje Rollerclub (ZRC)

 

Programma, uur en locatie vinden jullie hier.

 

Impressies van vorig jaar in onze eigenste Pollepel (alle foto's zijn van Rina):

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PostHeaderIcon Internationale wedstrijd Zemst - Hombeek

Dit weekend internationale wedstrijd bij Reko. Zaterdag op de piste in Zemst, zondag in Hombeek op de weg. Dit is de laatste wedstrijd voor de categorieën vanaf cadet. De jongeren (t/m scholier) kunnen de week erop nog aan de slag voor de kleine Frans Claes in Vosselaar.

 

Programma voor het weekend hier!

 

PostHeaderIcon Dit weekend: ZZ-Cup - Part 2

In september wordt er nog volop geskeelerd op de Vlaamse pistes, zo ook dit weekend voor deel 2 van de ZZ-Cup. Zaterdag 8/9 vinden de wedstrijden in Zemst plaats (op een gladgeschuurde piste!), zondag 9/9 kunnen we aan de slag op het Vesmacoblauw van de Zwaantjes in Zandvoorde.

Er worden dit weekend ook tal van klassementen beslist. Er is uiteraard het klassement voor het wedstrijdweekend zelf, maar los daarvan is er ook een apart klassement voor de korte afstanden en één voor de lange afstanden.

Daarbovenop komt nog dat de liefhebbers zondag in Zandvoorde hun 4de en laatste manche rijden, de liefhebber en -ster die zich dit seizoen Belgisch Kampioen mag noemen zal dan ook bekend zijn (al is deze in beide categorieën eigenlijk nu al bekend). Maar er zijn nog steeds plaatsen te verdienen (of te verliezen) voor de anderen!!

Het huidig klassement bij de liefhebbers vindt u HIER.

Officiële aankondiging

Programma & reglement

 

 

PostHeaderIcon Maneblusserstrofee 2012

Zondag (26/08) is het nog eens de beurt aan Fratelli voor de organisatie van een skeelergebeuren, te weten, de Maneblusserstrofee. Naar goede gewoonte worden de wedstrijden in de voormiddag op de weg voor het zwembad verreden, na de middag verkassen we naar de piste.

 

De wegwedstrijden tellen mee voor het Provinciaal Kampioenschap van Antwerpen op de weg, de pistewedstrijden voor het PK op de piste.

Bovendien worden ook de liefhebbers scherp aan de start verwacht, want zij rijden de derde (en voorlaatste) manche van hun Belgisch Kampioenschap, hetgeen wilt zeggen dat ze respectievelijk 1.000 en 10.000 meter voor de kiezen krijgen.

 

Programma en reglement hier!

 

En als iedereen dan toch in Mechelen is, is het het uitgelezen moment om een concertje mee te pikken op Maanrock, waar zondagavond onder andere Raymond Van Het Groenewoud, De Mens en Diablo Boulevard de revue passeren: http://maanrock.mechelen.be/nl/4379/content/12624/zondag-26-augustus.html

 

 

 

 

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner