PostHeaderIcon Competitie

PostHeaderIcon ZZ CUP

Volgend weekend (14 & 15/04) wordt er voor het eerst dit seizoen buiten gereden op de Belgische pistes. Zwaantjes Zandvoorde en Reko Zemst organiseren dan samen de ZZ Cup.

De ZZ Cup bestaat uit twee wedstrijdweekends. Er is een klassement per weekend, na het tweede weekend wordt er ook een apart klassement voor de lange en de korte afstanden gemaakt. Het tweede wedstrijdweekend vindt op het einde van het seizoen plaats (8 & 9 september).

Programma

Reglement

Prijzengeld (Show me the money!)

 

Het weekend erop staat het Vlaams-Brabants speedcriterium op de kalender. Zaterdag in Zemst, zondag in Tienen. Info volgt!

 

OPGELET!!! Wegens wegenwerken is de afrit Zandvoorde AFGESLOTEN!

Alternatieve route:

 

PostHeaderIcon 13de Internationale Skeeler Indoor Vlaanderen - Evergem

Binnenkort organiseert Skeeler Team Evergem naar jaarlijkse gewoonte hun Internationale Indoor Tweedaagse. De ideale gelegenheid voor de jeugd om zich te meten met internationale talentjes en tevens de enige indoorwedstrijd waar ook juniors en seniors (en liefhebbers) aan de bak komen.

 

De actie vindt plaats in het weekend van 25 en 26 februari, het adres is Gemeentelijk sportcentrum "Hoge Wal", Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem (Ertvelde).

 

De uitnodiging vinden jullie hier.

Het programma vinden jullie daar.

 

 

 

 

PostHeaderIcon Chti Roller (Lille)

Geïnteresseerden in een internationale wedstrijd dicht bij huis kunnen op 4 maart in Lille (Rijsel) terecht voor de 17de Chti Roller!

Er zijn snelheidswedstrijden en marathons, en voor de -12 jarigen is er een behendigheidsparcours en een hockeytoernooitje. Verder zijn er ook initiaties en is er een tochtje voorzien.

Programma hieronder, voor bijkomende info (of vertaling), contacteer het secretariaat!

 

 

Le Roller In Lille-Métropole, en partenariat avec l'IAE organise le 17àme ChtiRoller le dimanche 4 Mars place de la République à Lille après-midi

Ouvert à l'international
Au Programme :


ChtiEspoirs :  14h30 courses de vitesse catégories Super Mini à Minimes (preminiemen -> scholieren 1997)http://chtiroller.fr/site/evenement/challenge-zone-centre-nord
16H courses de fond prévues  Super Mini à Benjamins ((preminiemen -> Cadetten 1995)
17H Course de Fond Minimes Semi Marathon (scholieren)

ChtiRoller :17H Semi Marathon  catégories compétition et open (Scholieren Juniors Seniors Liefhebbers)http://chtiroller.fr/site/evenement/courseloisirs

ChtiTour : 14H30 Kids Roller (parcours agilié et course en ligne dans un 40X20m) et mini tournois de Hockey pour les moins de 12 ans http://chtiroller.fr/site/evenement/chti-tour

Ecole de Roller Français (ERF) : Passage de roues et initiations http://chtiroller.fr/site/evenement/passage-de-roues
Animations sur le village
Vous trouverez les informations et modalités d'inscriptions sur http://www.chtiroller.fr

 

 

PostHeaderIcon Wedstrijden buitenland

Ook in het buitenland wordt er deze maand nog gereden, op 3 & 4 september wordt er in het Poolse Slomczyn een 2-daagse georganiseerd. (Info hier en op het secretariaat).

11 september kunnen de marathonliefhebbers zich in Pamplona gaan uitleven. Info op deze link (inschrijving kan via het secretariaat).

 

PostHeaderIcon ECup Berlijn

Ook Berlijn organiseert dit jaar een Europa Cup wedstrijd, in het weekend van 24 tot 26 juni. Info hier en op hun website!

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner